tisdag 24 februari 2009

värmeslag!

Då sitter man vid den "gamla" stationära datorn, den bärbara som varit den enda som använts sedan 2007 någon gång har något problem med fläkten... så den dör (efter att ha använts en lång stund) av värmeslag! Så nu ska studiebidraget gå till reparation av den.. känns ju härligt ?

Den här examinationen går ju lagom bra.. har så gott som klar sen kom jag på att jag bara hade ordbajsat fram en massa.. så nu har jag ändrat inriktning lite och förhoppningsvis så blir det bra.. och klart!

Sitter och lyssnar på radio för en gångs skull, då jag inte har någon musik på den här datorn. Din gata är stationen som gäller just nu. Pratar just nu en del av mobbning och de verkar ha en bra inställning till det. Skönt att de inte är rädda för att ta upp en sådan diskussion. Tror det är viktigt att slänga sånt i folks ansikte så de tvingas ta itu med det! Tjock och töntig som man var i mellan/högstadiet så var det något man stötte på själv också men inte gjorde något åt.. och det gjorde ju ingen annan heller.. Förhoppningsvis så har/kommer skolsituationen förbättras så att barn slipper vara så utsatta utan någon vettig anledning. Helt otroligt hur grymma barn kan vara mot varandra. Vi vuxna måste föregå med gott exempel.. !

Nej nu tillbaka till pluggandet..

Inga kommentarer: